Portfolio

Työ, taide ja musiikki.

Tällä sivulla esittelen työskentelyäni. Voit silmäillä läpi tekemisiäni ja saada yleiskäsityksen töistäni. Yksityiskohtaiset kuvaukset projekteista löytyvät projektit-sivulta.

Sisällys


  1. Projektit ja yhteistyöt
  2. Taide
  3. Musiikki

Projektit ja yhteistyöt

Olen toiminut monissa kulttuurialan hankkeissa Suomessa ja Portugalissa. Kumppaneinani ovat olleet esimerkiksi kulttuurihubi Armazém22, tanssiyritys Ballet Contemporâneo do Norte ja Vila Nova de Gaian kaupunki. Olen tehnyt muun muassa

  • graafista suunnittelua (visuaaliset ilmeet, kirjan taitot ja kuvitukset, julisteet)
  • säveltänyt musiikkia
  • kääntänyt tekstejä
  • dokumentointia

CV:ni löytyy täältä.

Esittelyssä
Missed-en-Abîme
2021 • Performanssi & kirja | Teoskokonaisuus taiteen, historian ja yksinäisyyden risteyskohdassa, joka on tarkoitettu esitettäväksi nykytaiteen museon tilassa.
Kaikki projektit
Projektit
Erilaiset hankkeet ja yhteistyöt. Graafista suunnittelua, kuvitusta, valokuvausta, musiikin säveltämistä, kääntämistä ja muuta.

Valokuvaus


Taide

Elokuvat, lapsuus ja erilaisuus ovat olleet keskeisiä teemoja taiteellisessa työskentelyssäni. Esimerkiksi Boys of Summer (2014) -installaatio, johon sisältyy montaasi 90-luvun mainosten ja musiikkivideoiden kauniista nuorista miehistä, digitaalisesti muokattu Teräsmies-sarjakuvan ruutu ja (rakkaus)kirje, jonka olen kirjoittanut toiselle pojalle ollessani viisivuotias.

Sivujeni taide-osiossa esittelen neljä teosta: Boys of Summer -teokset vuosilta 2014 ja 2016, sekä teokset Pervert Art (2015) ja Pervert Art 2 (2016).

Olen käsitellyt samoja aiheita myös akateemisissa teksteissä, kuten taiteen maisterin opinnäytteessäni Found in Translation (2021), josta olen kirjoittanut lyhennetyn esseen. Se löytyy tekstit-osiosta.


Musiikki

Musiikki
Sivu on työn alla! Multiversity (2021) Rogério Nuno Costan Multiversity-performanssiin sävellettyä musiikkia. Lisää tietoa performanssista projektit-osiossa ja alla olevassa linkissä. Multiversity2021 | LUENTOPERFORMANSSI • Rogério Nuno Costan Multiversity on yhteistyöhön perustuva meta-akateemi…